Simpson Család részek, epizódok

Ingyenes, letöltés nélküli online epizódok


Rémségek Simpson háza 2

Nem működik a videó?
Hiányzik valami az oldalról vagy filmeket is szeretnél nézni?
Próbáld ki partner oldalunkat!
sorozat.online Lejátszás folytatása
Osszd meg és szeresd

Lisa's Nightmare: Homer Algériában vesz egy majomkezet ami teljesíti tulajdonosának négy kívánságát. Az árus szerint a kéz el van átkozva és a kívánságok rosszul sülnek el. A család tagjai egyenként kívánnak.... Bart's Nightmare: Bart álmában egy olyan kisfiú, aki olvas az emberek fejében, és ha nem pozítivak a gondolataik akkor átváltoztattja õket valami groteszké, ami persze csak Bartnak tetszik. Homer's Nightmare: Mr Burns megalkottja a tökéletes munkás robotot, már csak egy emebri agyra van szüksége a beindításához. Homer agya kerül a gépemberbe, ezért Burns terve csõdöt mond. Amikor visszateszik Homer agyát a testébe Burnssel baleset történik...

Rémségek Simpson háza 2 - 3. évad 7. rész - Simpson Család részek ingyen, online letöltés nélkül - Na mit szólsz?Sorozat részek:


Rajzfilm részek:


Válassz évadot és részt

1. évad

2. évad

3. évad

4. évad

5. évad

6. évad

7. évad

8. évad

9. évad

10. évad

11. évad

12. évad

13. évad

14. évad

15. évad

16. évad

17. évad

18. évad

19. évad

20. évad

21. évad

22. évad

23. évad

24. évad

25. évad

26. évad

27. évad

28. évad

29. évad

30. évad

Rajzfilm Részek Fórum
A simpsonreszek.info (továbbiakban az oldal) nem vállal semilyen jogi következményt az oldalon megjelenő videók, szövegek, vagy felhasználók által közzétett tartalom kapcsán. A videókat az indavideo.hu oldalon találtuk, onnan ágyaztuk be, nem a mi weboldalunk része, csupán beágyazzuk őket (iframe technologia segítségével), ahogy erre az indavideo.hu lehetőséget ad, a feltöltött videók minden esetben onnan származnak, arra portálra nem mi töltöttük fel, hanem az indavideo.hu portál tagjai, így a felelősség sem minket terhel. Az oldalon megjelenő szövegek nagyrészt a wikipedia.org-ról származnak, ahol forrásmegjelőlés mellett szabadon felhasználható átdolgozható.

Kapcsolat: rajzfilmreszek[kukac]gmail.com