Simpson Család részek, epizódok

Ingyenes, letöltés nélküli online epizódok


Homer misztikus utazása

Nem működik a videó?
Hiányzik valami az oldalról vagy filmeket is szeretnél nézni?
Próbáld ki partner oldalunkat!
sorozat.online Lejátszás folytatása
Osszd meg és szeresd

Homer az éves chili fesztiválon megeszi Wiggum rendõrfõnök guatemalai paprikáit, amiktõl azonnal hallucinálni kezd. Hallucinogén víziójában találkozik lelki vezetõjével, aki azt mondja neki, találja meg a lelki társát. Homer a golfpályán tér magához. Mikor hazamegy, Marge nagyon dühös rá, ezért úgy gondolja: nem õ a lelki társa. Homer miközben a lelki társát keresi, eljut a világítótoronyba ahol - az akkorra már aggódó - Marge rátalál, és bebizonyítják egymásnak, hogy õk tényleg egymás lelki társai.

Homer misztikus utazása - 8. évad 9. rész - Simpson Család részek ingyen, online letöltés nélkül - Na mit szólsz?Sorozat részek:


Rajzfilm részek:


Válassz évadot és részt

1. évad

2. évad

3. évad

4. évad

5. évad

6. évad

7. évad

8. évad

9. évad

10. évad

11. évad

12. évad

13. évad

14. évad

15. évad

16. évad

17. évad

18. évad

19. évad

20. évad

21. évad

22. évad

23. évad

24. évad

25. évad

26. évad

27. évad

28. évad

29. évad

30. évad

Rajzfilm Részek Fórum
A simpsonreszek.info (továbbiakban az oldal) nem vállal semilyen jogi következményt az oldalon megjelenő videók, szövegek, vagy felhasználók által közzétett tartalom kapcsán. A videókat az indavideo.hu oldalon találtuk, onnan ágyaztuk be, nem a mi weboldalunk része, csupán beágyazzuk őket (iframe technologia segítségével), ahogy erre az indavideo.hu lehetőséget ad, a feltöltött videók minden esetben onnan származnak, arra portálra nem mi töltöttük fel, hanem az indavideo.hu portál tagjai, így a felelősség sem minket terhel. Az oldalon megjelenő szövegek nagyrészt a wikipedia.org-ról származnak, ahol forrásmegjelőlés mellett szabadon felhasználható átdolgozható.

Kapcsolat: rajzfilmreszek[kukac]gmail.com