Simpson Család részek, epizódok

Ingyenes, letöltés nélküli online epizódok


Rémségek Simpson háza 4

Nem működik a videó?
Hiányzik valami az oldalról vagy filmeket is szeretnél nézni?
Próbáld ki partner oldalunkat!
sorozat.online Lejátszás folytatása
Osszd meg és szeresd

The Devil and Homer Simpson: Homer eladja a lekét egy fánkért cserébe az ördögnek. Amikor megeszi a fánk utolsó darabját is, a pokolra jutna, ám családtagjai kiharcolnak neki egy tárgyalást, ahol Marge bebizonyítja, hogy férje lelke nem lehet az ördögé.Terror at 5 1/2 feet: Bart álmában az iskolab buszt borzalmas szerencsétlenség éri. AMikor felébred és az iskolába tart a buszon észrevesz egy szörnyet, amelyik a buszt teszi tönkre. Senki más nem látja a szörnyet és így senki sem hisz neki. Bart elmegyógyintézetbe kerül, ám a kis szörny az odauton is feltünik...Bart Simpson's Dracula: Simpsonék meghívást kapnak Mr. Burns pennnsylvaniai várába, ahol Lisa rájön, hogy Burns egy vámpír. Amikor Bartot megharapja Burns és Bart vámpír lesz a család arra a megoldásra jut, hogy meg kell ölni a fõvámpírt ugyani csak ez mentheti meg fiúkat.

Rémségek Simpson háza 4 - 5. évad 5. rész - Simpson Család részek ingyen, online letöltés nélkül - Na mit szólsz?Sorozat részek:


Rajzfilm részek:


Válassz évadot és részt

1. évad

2. évad

3. évad

4. évad

5. évad

6. évad

7. évad

8. évad

9. évad

10. évad

11. évad

12. évad

13. évad

14. évad

15. évad

16. évad

17. évad

18. évad

19. évad

20. évad

21. évad

22. évad

23. évad

24. évad

25. évad

26. évad

27. évad

28. évad

29. évad

30. évad

Rajzfilm Részek Fórum
A simpsonreszek.info (továbbiakban az oldal) nem vállal semilyen jogi következményt az oldalon megjelenő videók, szövegek, vagy felhasználók által közzétett tartalom kapcsán. A videókat az indavideo.hu oldalon találtuk, onnan ágyaztuk be, nem a mi weboldalunk része, csupán beágyazzuk őket (iframe technologia segítségével), ahogy erre az indavideo.hu lehetőséget ad, a feltöltött videók minden esetben onnan származnak, arra portálra nem mi töltöttük fel, hanem az indavideo.hu portál tagjai, így a felelősség sem minket terhel. Az oldalon megjelenő szövegek nagyrészt a wikipedia.org-ról származnak, ahol forrásmegjelőlés mellett szabadon felhasználható átdolgozható.

Kapcsolat: rajzfilmreszek[kukac]gmail.com